07:30 Семеен магазин
09:00 Комшиски муабети
09:30 Вкусот на традицијата
10:00 Рането срце
12:00 Алфа Ординација
13:30 Збор по збор
14:30 Вести
14:40 Семеен магазин
16:15 Бекстејџ
17:00 Стоковна куќа
17:30 Вести
18:15 Рането срце
20:15 Ѕвездара
21:00 Пеколна кујна
22:00 Стоковна куќа
23:00 Вести
23:55 Игран филм
07:30 Семеен магазин
09:00 Комшиски муабети
09:30 Вкусот на традицијата
10:00 Рането срце
12:00 Алфа Ординација
13:30 Збор по збор
14:30 Вести
14:40 Семеен магазин
16:15 Бекстејџ
17:00 Стоковна куќа
17:30 Вести
18:15 Рането срце
20:15 Ѕвездара
21:00 Пеколна кујна
22:00 Стоковна куќа
23:00 Вести
23:55 Игран филм
07:30 Семеен магазин
09:00 Комшиски муабети
09:30 Вкусот на традицијата
10:00 Рането срце
12:00 Алфа Ординација
13:30 Збор по збор
14:30 Вести
14:40 Семеен магазин
16:15 Бекстејџ
17:00 Стоковна куќа
17:30 Вести
18:15 Рането срце
20:15 Ѕвездара
21:00 Пеколна кујна
22:00 Стоковна куќа
23:00 Вести
23:55 Игран филм
07:30 Семеен магазин
09:00 Комшиски муабети
09:30 Вкусот на традицијата
10:00 Рането срце
12:00 Алфа Ординација
13:30 Збор по збор
14:30 Вести
14:40 Семеен магазин
16:15 Бекстејџ
17:00 Стоковна куќа
17:30 Вести
18:15 Рането срце
20:15 Ѕвездара
21:00 Пеколна кујна
22:00 Стоковна куќа
23:00 Вести
23:55 Игран филм
07:30 Семеен магазин
09:00 Комшиски муабети
09:30 Вкусот на традицијата
10:00 Рането срце
12:00 Алфа Ординација
13:30 Збор по збор
14:30 Вести
14:40 Семеен магазин
16:15 Бекстејџ
17:00 Стоковна куќа
17:30 Вести
18:15 Рането срце
20:15 Ѕвездара
21:00 Миленко Неделковски шоу – премиера
22:00 Стоковна куќа
23:00 Вести
23:55 Игран филм
06:00 Еден бакнеж – музичка емисија
08:15 Мала редакција – емисија за деца (премиера)
09:00 Книга за џунглата – игран филм
10:30 Соседи во акција – играна серија
12:30 Комшиски приказни – играна серија
14:30 Вести
14:40 Куќа од срце – реално шоу
15:30 Миленко неделковкси шоу (реприза)
16:45 Необјавени приказни – играно докуентарна програа
17:30 Вести
18:15 Работна акција
19:10 Брзи пари - игран филм
21:00 Верижно писмо – игран филм - премиера
22:30 Вести
23:10 На шанк – забавна програма (премиера)
23:55 Чоколада – игран филм
06:00 Еден бакнеж – музичка емисија
07:30 Мала редакција – емисија за деца (реприза)
08:00 Жешка кујна – кулинарско шоу (реприза)
09:45 Комшиски приказни – играна серија (реприза)
12:00 Вкусот на традицијата – емисија за кулинарство
13:00 Зајди, зајди – музичка емисија
14:30 Вести
14:40 Куќа од срце - забавна програма
15:30 Тексашки ренџер – игран филм
17:30 Вести
18:15 Работна акција
19:10 Доктор Младен - игран филм
21:00 Диверзанти – игран филм
22:45 Папарацо лов – скриена камера
23:30 Вести
00:10 Онг Бак – игран филм