Македонија

Интервју со Никола Груевски во емисијата „Седмица“ на Алфа тв

Погледнете го целото интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во емисијата „Седмица“ на Алфа телевизија

22.10.2017 01:30:37
 Погледнете го целото интервју со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски во емисијата „Седмица“ на Алфа телевизија.