Македонија

Интервју со претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски

Кои се загубите од укинувањето на дисперзираните студии?

19.06.2017 17:38:01
Кои се загубите и негативата од укинувањето на дисперзираните студии. Која беше целта на овој мега проект, што со илјадниците студенти кои го изгубија правото да студираат во сопствените градови? За ова и многу повеќе во интервјуто со претседателот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Нелоски.
Интервјуто го води Ивана Соколовиќ Најдова.