Македонија

Од утре летно работно време на паркинзите на ЈП „Градски паркинг“ Скопје

Утре почнува летното сметање на работното време на јавните паркинзи со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ Скопје.

31.05.2017 15:15:31

Утре почнува летното сметање на работното време на јавните паркинзи со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ Скопје.

Работното време во зоните А,Б, Ц и Д ќе биде од  седум до 23 часот од понеделник до сабота.

Од ЈП „Градски паркинг“ им препорачуваат на сите корисници на нивните услуги да бидат внимателни  и навремено да извршат наплата при паркирање согласно наведенеото работно време, со што би се спречило казнување, односно поставување блокатор.