Посебни Објави

ИН МЕМОРИАМ ИЛИЈА ТАНЕВСКИ

Синоќа ненадејно почина Илија Таневски, систем администратор во Алфа телевизија, еден од првите вработени кој беше директно вклучен во поставувањето на основата на медиумот

18.05.2016 14:46:53
 Синоќа ненадејно почина Илија Таневски, систем администратор во Алфа телевизија, еден од првите вработени кој беше директно вклучен во поставувањето на основата на медиумот, уште пред 8 години. Илија беше извонреден работник и ќе остане запаметен како тивок, добар и позитивен човек, секогаш подготвен да им излезе во пресрет на барањата на сите вработени. 

Нека почива во мир