Ексклузивно

Заврши емитувањето на ТВ серијата „Цимери“

Заврши емитувањето на играната ТВ серија „Цимери“. Серијата беше комплетно реализирана со продукциските ресурси на Алфа ТВ и со тоа ја исполни законската за производство на домашна играна програма.

25.11.2015 09:53:18
Заврши емитувањето на играната ТВ серија „Цимери“. Серијата беше комплетно реализирана со продукциските ресурси на Алфа ТВ и со тоа ја исполни законската за производство на домашна играна програма.
Проектот содржи 40 епизоди. Извршен продуцент на серијата е Тони Ристов. Според идејата на Ефтим Трајчов. сценаријата ги напишаа Ефтим Трајчов, Елена Стојановска и Зоран Бојаровски.

Главните улоги го толкуваат: Кристина Арсова, Снежана Киселичка, Миле Вратеоски, Милорад Ангелов, Ефтим Трајчов, Бојан Велевски и други македонски артисти.

Музиката е на Роберт Саздов.