Посебни објави

 

ИН МЕМОРИАМ ИЛИЈА ТАНЕВСКИ


Синоќа ненадејно почина Илија Таневски, систем администратор во Алфа телевизија, еден од првите вработени кој беше директно вклучен во поставувањето на основата на медиумот

повеќе

18.05.2016 14:46:53

Медиумите ги заштитија своите авторски права


Медиумите во Македонија што имаат веб страници или единствениот медиум им е на интернет платформа се договорија за заштита на нивните авторски и сопственички права.

повеќе

07.04.2010 14:43:19