Македонија

Вработени во „Веибо Груп“ го блокираа патот Крива Паланка - Куманово

Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка - Куманово од 12 часот е во прекин поради протест на вработени во „Веибо Груп“.

14.02.2018 13:04:43

 Сообраќајот на магистралниот пат Крива Паланка - Куманово од 12 часот е во прекин поради протест на вработени во „Веибо Груп“.

Како што соопшти АМСМ, кај м.в.Грамаѓе на излез од Крива Паланка, околу 30 вработени во „Веибо Груп“, поради неисплатени плати го блокирале сообраќајот во двата правци.

 

NIKAKO...???

Од: KOMSIJATA

Време: 14.02.2018 16:01:38

Коментар: Nemoi i VIE Palanchanite ,, da ne izdaite ? Nie sme Tvrdo Zalche,,NIKAKO-vleguvanje na Rabota; I koga dojdat GAZDITE-nema kjutenje,nego-Da ste slozni ane izdaici,,??