Македонија

Интервју со поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска

Протестите во Бутел уште еднаш ги покажаа двојните стандарди кои ги имплементира техничкиот министер Оливер Спасовски, вели во интервју за Алфа, поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска.

06.03.2016 14:30:07
 Протестите во Бутел уште еднаш ги покажаа двојните стандарди кои ги имплементира техничкиот министер Оливер Спасовски, вели во интервју за Алфа, поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска. За новите вработувања во МВР, случајот „Титаник„ – дискредитација или сериозни индиции за изборен криминал. Погледнете повеќе во видеото.  Интервјуто го водеше Катерина Гетева.