Црна Хроника

Црна статистика – јули најопасен во сообраќајот

Најверојатно јули ќе остане запаметен како најцрн месец годинава. По патиштата во источниот дел од држава...


повеќе

Спорт

Анталијаспор следниот клуб на Насри

По шест сезони во дресот на Манчестер Сити, Самир Насри, кариерата ја продолжува во турскиот Анталијаспор...


повеќе